Rolf Johanssons Schakt och Transport i Tingsryd utför mark och anläggningsarbeten. Med många års erfarenhet och kunnig personal med hög kompetens levererar vi välgjorda markarbeten till våra kunder. Söker du ett företag som gör mark och anläggningsarbeten? Då har du hittat helt rätt!

Våra tjänster

Vi utför mark och anläggningsarbeten för privatpersoner, företag och även totalentreprenader till offentliga beställare. Rolf Johanssons Schakt och Transport planerar, producerar och underhåller allt inom mark och anläggningsarbeten. Är du intresserad av att rusta upp altanen, din trädgård eller att anlägga ett nytt avlopp? Då kan vi garanterat hjälpa dig!

Rolf Johanssons Schakt och Transport

Inom företaget strävar vi alltid efter att höja kompetensnivån hos vår personal. Vi har en projektledning i företaget med utbildad projektledare samt en ingenjör. Detta för att vi ska kunna erbjuda ett allt bredare utbud till våra kunder. Med många års erfarenhet inom markarbeten samt kunnig personal står vi alltid redo att hjälpa dig.

Anläggningsarbeten

Bor du Tingsryd, Karlshamn, Ronneby eller inom en 10 mils radie så besöker vi dig gärna och tittar på en skräddarsydd offert på just det anläggningsarbetet som du efterfrågar.

Vår målsättning

Vår målsättning är att våra kunder alltid ska känna sig nöjda med vårt utförda arbete. För oss är det också viktigt att våra kunder alltid känner sig trygga i det arbetet vi utför. Vår förhoppning är att kunna hjälpa med ett välgjort anläggningsarbete helt utifrån dina önskemål.

Företagspolicy

– Våra tjänster ska bli utförda på det mest optimala sättet, baserat på kunskap och ny teknologi.
– Vi är en totalentreprenör med bred kompetens och stort kontaktnät.
– Vi planerar, producerar och underhåller allt inom markarbeten.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss. Vi finns belägna i Tingsryd och utför mark och anläggningsarbeten inom en 10 mils radie. Kontakta oss så tar vi fram en projektplan och offert som är anpassad utifrån dina önskemål. Vi svarar gärna på dina frågor kring olika typer av anläggningsarbeten.