Utsättning och inmätning

Vi har egen GPS-utrustning för att kunna utföra utsättning och inmätning i våra egna projekt. Utsättningar gör vi utifrån bygghandlingar, för att ute på byggarbetsplatsen markera var de olika ytorna ska placeras. Inmätningar görs för att få underlag till relationshandlingar.

Projektering

Vi arbetar i programmet AutoCad vid projektering av mark- och bygglovsritningar och i SBG Geo för att ta fram underlag till våra maskiner som har maskinstyrning.

Våra tjänster

Inmätning

Vi utför alla former av markarbeten och totalentreprenader. Vid planeringen av en nybyggnation gör vi en inmätning och en utsättningsplan till privatpersoner, företag och offentliga beställare. Med vår utrustning kan vi även vara behjälpliga vid inmätning av kablar och fiber.

Projektering

Vi utför projektering av mark och kan även hjälpa till att ta fram bygglovsritningar för ny, -om, -och tillbyggnad av enfamiljshus.

Vår målsättning

Vår målsättning är att våra kunder alltid ska känna sig nöjda med vårt utförda arbete. För oss är det också viktigt att våra kunder alltid känner sig trygga i det arbetet vi utför. Vi hjälper dig med allt från planering till underhåll av markarbeten.

Kontakta oss för en offert

Välkommen att kontakta oss – vi svarar gärna på dina frågor eller lämnar en offert på projektering eller inmätning. Vi utför markarbeten i Tingsryd, Ronneby, Karlshamn och inom en 10 mils radie. Kontakta oss så lämnar vi en offert på ett markarbete eller en inmätning till en nybyggnation.