Plattläggning

Rolf Johanssons Schakt och Transport i Tingsryd utför plattläggning. Med många års erfarenhet och kunnig personal med hög kompetens levererar vi välgjorda markarbeten till våra kunder. Söker du ett företag som utför plattläggning och markarbeten? Då har du hittat helt rätt!

Våra tjänster

Vi utför allt från markarbeten till privatpersoner till totalentreprenader till offentliga beställare. Vi planerar, producerar och underhåller allt inom markarbeten. Är du intresserad av att rusta upp altanen eller din trädgård med en plattläggning? Då kan vi garanterat hjälpa dig! Vi har en projektledning i företaget med utbildad projektledare samt en ingenjör. Detta för att vi ska kunna erbjuda ett allt bredare utbud till våra kunder. Med många års erfarenhet inom plattläggning samt kunnig personal står vi alltid redo att hjälpa dig.

Plattläggning

Bor du Tingsryd, Karlshamn, Ronneby eller inom en 10 mils radie så besöker vi dig gärna och tittar på en skräddarsydd offert på den plattläggning du önskar.

Vår målsättning

Vår målsättning är att våra kunder alltid ska känna sig nöjda med vårt utförda arbete. För oss är det också viktigt att våra kunder alltid känner sig trygga i det arbetet vi gör. Vår förhoppning är att kunna hjälpa med ett välgjort markarbete helt utifrån dina önskemål.

Företagspolicy

– Våra tjänster ska bli utförda på det mest optimala sättet, baserat på kunskap och ny teknologi.
– Vi är en totalentreprenör med bred kompetens och stort kontaktnät.
– Vi planerar, producerar och underhåller allt inom markarbeten.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss. Vi finns belägna i Tingsryd och utför mark och anläggningsarbeten inom en 10 mils radie. Kontakta oss så tar vi fram en arbetsplan och offert som är anpassad utifrån dina önskemål. Vi svarar gärna på dina frågor kring plattläggning och markarbeten.